Buscar este blog

Archivo del blog

CURSOS CATALAN-EBAP


Llistes de persones que compleixen els requisits i de persones que han d'esmenar

Informació sobre les llistes
Les persones que apareixen en la relació d’alumnes en llista d’espera NO han d’esmenar i entren en el procés de selecció, d’acord amb els punts 7 i 8 de la Resolució del president de l’EBAP d’11 de desembre de 2012. PDF
Les persones que apareixen en la relació d’alumnes descartats han d’esmenar. PDF

Informació per a les persones que hagin d’esmenar
El termini per a esmenar va del 14 al 17 de gener de 2013, ambdós inclosos. A continuació trobareu els aclariments sobre els motius d’exclusió que apareixen en la llista de persones excloses provisionalment.

CAUSES ESMENABLES (EXCLUSIÓ PROVISIONAL)
— «No té requisit»: heu de presentar una còpia COMPULSADA de la titulació de català requerida per a poder fer el curs.
— «No presenta capçalera de nòmina»: heu de presentar una còpia de la capçalera de la darrera nòmina.
— «No autoritzat per l’organisme»: en la sol·licitud manca el vistiplau del responsable o la responsable de personal, està incomplet o manca el segell de l’organisme. Heu d’emplenar el model de vistiplau que trobareu a l'apartat d'impresos d'utilitat.
— «Situació administrativa: no actiu»: la persona interessada és baixa com a funcionària de la CAIB. S’ha de presentar un justificant que està en situació activa dins l’Administració.

CAUSES NO ESMENABLES (EXCLUSIÓ DEFINITIVA)
— «Fora de termini»: la sol·licitud s’ha presentat fora del termini d’inscripció que fixa la Resolució del president de l’EBAP d’11 de desembre de 2012.
— «Excés de sol·licituds presentades»: s’ha presentat més d’una sol·licitud per al mateix nivell. L’EBAP només ha considerat una de les sol·licituds.
— «L’empresa no pertany al pla de formació»: el vostre organisme no té conveni en vigor amb l’EBAP per a poder fer els cursos de llengua catalana.

Es pot esmenar presentant la documentació o bé per fax al 971 17 76 19 o bé per correu electrònic a l’adreça <formaciollengues@ebap.caib.es>.